tirsdag den 24. maj 2011

Bordel besøg

Hvis der er nogen der undre sig over der har været lidt stilstand herinde, er det fordi vores rejse i det ukendte skal ende med en skriftelig rapport.

-Tænk, seminariet har den frækhed og bedt om at den ikke må fylde mere en 5sider. En næsten umulig opgave og især når man som os har været så optaget af processen og ikke produktet. Faktisk så optaget at, vi glemte at komme i skolen en dag hvor der var skemalagt undervisning.

Men læs videre her så kan du se hvad vi brugte dagen på....

Vi startede dagen hos Viborg politi, som har haft en hel særlig måde at takle arbejdet med prostitueret kvinder. For at tydeliggøre deres arbejde / samarbejde, kan vi fortælle at de kørte os på et bordel i Viborgs omegn, bankede på og fik os "ind". Og bedst som man troede de anses miljøet som fjender....

Kvinden der arbejdede på bodellet var varm, venlig og imødekommende Vi snakkede løst og fast. Glemte hvor vi var og vist også hvorfor vi var kommet..

INDTIL EN KUNDE RINGER PÅ DØREN. -tænk, her sad vi på et bordel og en helt normal mand, stod og ventede på at få taget trykket. Vi sad og ventede spændt alle mænd, ingen sagde noget. Vi skulle jo ikke forstyrre. Men tænk, kvinden kom ind til os, da hun manglede noget udstyr. Hun kiggede på os og udbrød, i må gerne snakke, jeg hører jer ikke men i hører nok mig lige om lidt.
Vi fik lov at snuse i hendes udstyrs taske, det havde vi noget sjov ud af. Det har også sådan en isbryder, vores fokus var på alle "godterne i posen" og ikke kvinden.




Lad fantasien fører jer igennem vores billeder:-)


























Nogen ting burde vi nok give en beskrivelse af... -Men man skulle bare have været der..





























Og så en slutter....





















Super dag. Vi mødte endnu en dejlig kvinde, som sælger sex.

2 kommentarer:

  1. "...de kørte os på et bordel i Viborgs omegn, bankede på og fik os "ind"."

    Det var godt I ikke "kom ind" på den måde hos mig. Jeg var blevet så stiktosset over den slags magtmisbrug. Det er politiet jeg tænker på. Hva fanden bilder de sig ind? - havde de en ransagningskendelse?

    SvarSlet
  2. Jeg forstår hvad du mener... vi kommer med et blog indlæg i løbet af ugen om besøget hos viborg politi. De har en helt anden tilgang og menneskesyn til kvinder i prostitution eller sexarbejder;-) lur med, det skulle snart være der!!!!! Når du snakker ransagningskendelse, vil jeg oplyse om de ikke var med os "inde"
    håber vores indlæg vil give dig et indblik i deres arbejde..

    SvarSlet